Egzotyczne tiramisu z mango i ananasem

Egzotyczne tiramisu z mango i ananasem

Recette Egzotyczne tiramisu z mango i ananasem

Składniki

(dla 20 osób)

Przygotowanie

Wskazówka
Wyjmij Mascarpone Santa Lucia z lodówki 30 minut przed rozpoczęciem. Upewnij się, że jajka mają temperaturę pokojową.
Krok 1:
Pokrój mango i ananasa w kostkę.
Krok 2:
Dobrze wymieszaj Mascarpone Galbani, jaja i cukier.
Krok 3:
Połóż łyżkę kremu na dno szklanki, następnie trochę manko. Przekładaj na zmianę krem i owoce.
Krok 4:
Udekoruj listkami mięty, serwu schłodzone.
Wskazówka Galbani: Jeżeli lubisz egzotyczne owoce, udekoruj szklankę plastrami mango i ananasa.