- Conservez vos recettes favorites
- Proposez vos propres recettes
- Profitez de bons de réduction Galbani
- Postez des commentaires
- Conservez vos recettes favorites
- Proposez vos propres recettes
- Profitez de bons de réduction Galbani
- Postez des commentaires
Zmiksuj żółtka z cukrem. Dodaj ser Galbani Mascarpone i dobrze wymieszaj. Białka ubij na sztywno i wymieszaj dokładnie z masą.
Zanurzaj biszkopty do połowy w soku owocowym z łyżką likieru (wedle uznania). Ułóż je w naczyniu i posmaruj połową kremu mascarpone. W ten sam sposób nałóż drugą warstwę namoczonych biszkoptów i posmaruj je resztą kremu.
Wstaw do lodówki na 4 godziny. Przed podaniem udekoruj plasterkami świeżych truskawek.
Drukuj
Tiramisu truskawkowe
Składniki
Préparation de la recette : Pizza margherita
Zmiksuj żółtka z cukrem. Dodaj ser Galbani Mascarpone i dobrze wymieszaj. Białka ubij na sztywno i wymieszaj dokładnie z masą.
Zanurzaj biszkopty do połowy w soku owocowym z łyżką likieru (wedle uznania). Ułóż je w naczyniu i posmaruj połową kremu mascarpone. W ten sam sposób nałóż drugą warstwę namoczonych biszkoptów i posmaruj je resztą kremu.
Wstaw do lodówki na 4 godziny. Przed podaniem udekoruj plasterkami świeżych truskawek.